Barsin promašaj se vraća na Čizmu!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin promašaj se vraća na "Čizmu"!

Defanzivac nije uspeo da se nametne španskim timovima tokom prošle sezone.

Štoper koji nije brinuo oko konačnog ishoda finala Kupa Kralja, Džejson Muriljo, je na pragu napuštanja španske La Lige.

Kolumbijac koji je tokom prošle sezone nastupao za Valensiju i Barselonu, nije ostavio neki utisak na Katalonce a "Slepi miševi" ga ne posmatraju kao neizostavnog igrača za narednu sezonu.

Dvadesetdmogodišnji defanzivac je došao na "Kamp Nou" kao pozajmljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač Valensije, ali je zbog povrede nastupio tek četiri puta u dresu šampiona Španije.

Prema pisanju Skaj Sporta, sledi mu selidba u Sampdoriju. Klub iz Đenove će platiti dva miliona evra za jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa u visini od 12 miliona evra po kraju sezone.

Muriljo je i pre igrao u Seriji A gde je nastupao za Inter pune dve sezone pre nego što su ga "Neroazuri" prodali klubu sa "Mestalje".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Licitacija dostiže vrhunac: Totenhem stavio na sto 30.000.000 evra za Olma, ali prava ponuda tek stiže!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2019

Dani Olmo je zaludeo fudbalsku Evropu i trenutno je jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Španac je oduševio prošle sezone u zagrebačkom Dinamu, ostavio sjajan utisak u Ligi Ebvrope, a onda eksplodirao na EP za malde u Italiji i bio jedan od najzaslužnijih za titulu Španije. Čak i MVP...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.