Barsa ovo ne pamti, gde su golovi?

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ovo ne pamti, gde su golovi?

Mreža se nije tresla ni pored nezapamćenog broja pokušaja.

Fudbaleri Barselone večeras nisu uspeli da ostvare trijumf u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona sa Olimpikom.

U Lionu pogodaka nije bilo, ali jeste nekoliko vrlo ozbiljnih situacija uglavnom pred golom Lopesa koji se svojim intervencijama istakao u nekoliko navrata.

Usledila je potpuna opsada Lionovog gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom poluvremenu, pa su Katalonci na kraju stigli do brojke od čak 25 udaraca ka golu protivnika, golova - nula.

To je najviše udaraca od kako se vodi precizna evidencija da Barsa nije uspela da postigne niti jedan pogodak, a interesantno je tek pet šuteva išlo u okvir gola.

Najbliži tome bio je Luis Suarez koji ipak nije uspeo da zatrese mrežu u 70. minutu meča.

Na Kamp Nou će Barsini igrači morati da budu dosta precizniji ako žele prolaz u narednu rundu takmičenja.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE - Sergej pogrešio, Sevilja u osmini finala!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Sergej Milinković-Savić tragičar, Sevilja u osmini finala...Sevilja je prvi učesnik osmine finala Lige Evrope...To smo saznali večeras nakon što je Sevilja na svom terenu uspela da savlada Lacio rezultatom 2:0, pa se ukupnim rezultatom 3:0 plasirala u narednu fazu...Prvi gol na ovom meču smo videli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.