Atletiko dočekuje Juventus, Siti gost u Nemačkoj

Izvor: RTS, 20.Feb.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko dočekuje Juventus, Siti gost u Nemačkoj

Fudbaleri madridskog Atletika dočekuju ekipu Juventusa u meču osmine finala Lige šampiona. Meč možete direktno pratiti na Prvom programu RTS-a od 21.00. U isto vreme, Mančester siti je gost Šalkea. Tok mečeva u Madridu i Gelzenkirhenu pratite na našem portalu.
Juventus neće imati lak prvi korak u pohod na "ušati trofej", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pošto je Atletiko poznat kao veoma borbena i disciplinovana ekipa.

Izabranici Dijega Simeonea su završili kao drugoplasirana ekipa Grupe A sa 13 bodova, koliko je imala i Borusija iz Dortmunda, dok su Briž i Monako završili učešće.
Juventus je, sa druge strane, bio prvi u Grupi H ispred Mančester junajteda, Valensije i Jang bojsa.
Što se tiče problema sa povređenim igračima, Atletiko se nalazi u nezgodnijoj situaciji, pošto se u sastavu verovatno neće naći Koke, Ernandez i Kosta, dok, sa druge strane, izostaje Kvadrado.
Meč na stadionu "Vanda metropolitano" počinje u 21.00, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
U drugom i poslednjem susretu prvih utakmica nokaut faze, Šalke dočekuje Mančester siti.
Šalke u osminu finala dolazi iz možda i najlakše Grupe D, gde su bili drugoplasirani iza Porta, a ispred Lokomotive i Galatasaraja.
Nemačka ekipa za protivnika ima favorita koji pretenduje da osvoji trofej Lige šampiona, a Siti je grupnu fazu završio kao prvi u Grupi F, ispred Liona, Šahtjora i Hofenhajma.
Tok meča na "Veltins areni" u Gelzenkirhenu, kao i onog u Madridu, možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo opet u Madridu

Izvor: Danas, 20.Feb.2019

Mečevima u Madridu i Gelzenkirhenu večeras se zatvara prvi krug osmine finala fudbalske Lige šampiona, a ekipe Atletika i Juventusa, Šalkea i Mančester sitija gledaće da u ovih sat i po steknu kakvu-takvu prednost pred revanše 12. marta. Članak Ronaldo opet u Madridu se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Veliki trijumf Atletika nad Juventusom, Siti sa deset igrača slavio protiv Šalkea

Izvor: RTS, 20.Feb.2019

Atletiko Madrid nikada nije poražen kada bi Himenes postigao gol (pet pobeda i dva remija), a jasno je bilo da će se to nastaviti kada je i drugi Urugvajac, Dijego Godin, bio precizan (2:0). Atletiko Madrid, posle dosta kvalitetne partije, sa dosta optimizma čeka revanš, baš kao i Mančester...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.