Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 09:40

AZIJA: Korejska bitka za finale Lige šampiona, Nasaf i Kuvajt blizu borbe za AFC kup

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

POHANG - ULSAN, 12.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Hilal je prvi finalista Lige šampiona, a u borbu za prestižni pehar danas se sukobljavaju Pohang >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Ulsan. Reklo bi se da je Ulsan u boljem momentu, jer iza sebe ima bolju kampanju. Ulsan je lider u prvenstvu Južne Koreje, dok je Pohang sedmoplasiran i igraće u plej-autu. Mada, nikako Stilerse ne treba potcenjivati, a to je najbolje osetila japanska Nagoja u četvrtfinalu, kada je izgubila sa 3:0. Ulsan je u istoj fazi eliminisao Čonbuk, u produžetku.

NASAF KARŠI - LI MEN VORIORS, 15.00

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugorangirano azijsko klupsko takmičenje ulazi u završnu fazu. Danas su na programu polufinalni dueli, a u prvom Nasaf Karši kod kuće dočekuje Li Men Voriors. Uzbekistanski sastav je vezao šest pobeda na svim frontovima, a na minula četiri nije primio gol. Sa druge strane, honkonški sastav nije baš u formi, jer je bez slavlja na poslednja dva duela.

BARITO PUTERA - PSIS SEMARANG, 15.30

(Fudbal, Indonezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne računajući prethodnu suspendovanu sezonu koja je u Indoneziji završena posle svega tri kola, Barito Putera i PSIS Semarang su ekipe iz donjeg ešalona. Ipak, u tekućoj kampanji PSIS je neprepoznatljiv, jer posle sedam rundi još nema poraz i nalazi se u vrhu. Semarang na kontu ima 15 bodova, dok je Barito Putera na sakupila samo četiri. Dok je Barito vezao dva poraza, Semarang je u seriji od dve pobede.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

ESTEGLAL - HAVADAR, 16.30

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošlu kampanju iranskog prvenstva Esteglal je završio na trećem mestu, ali daleko od prvaka. Sada mu je cilj da od starta izvrši pritisak na velikog rivala Persepolis, a to se najbolje radi pobedama, pa je danas protiv Havadara cilj jasan. Gost je novajlija u takmičenju, a zanimljivo je da mu je predsednik ujedno i trener. Radi se o nekadašnjem napadaču baš Esteglala i reprezentacije Irana Rezi Enajatiju.

AL MUHARAK - KUVAJT SC, 18.00

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bahreinski Al Muharak sukobiće se danas protiv Kuvajta SC u okviru polufinala AFC kupa. Za razliku od gostiju, domaći sastav je nedavno počeo prvenstvo, mada se nije proslavio. Samo jedan bod iz tri duela pozicionirali su ga na dno tabele, dok je kuvajtski tim davno okončao ligašku kampanju na trećem mestu, ali je u poslednjih mesec i po igrao Kup i AFC kup, i bio briljantan. Svih pet pobeda dokaz su da je Kuvajt SC, koji je nedavno pojačao bivši igrač Partizana Sejduba Suma, favorit da se nađe u finalu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.