Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 20:23

Vlasnik Sitija plaća put za 6.000 navijača na finale LŠ

Vlasnik Mančester sitija Šeik Mansur platiće put za navijače njegovog kluba na utakmicu finala Lige šampiona u Portu protiv Čelsija. Finale Lige šampiona trebalo je ove sezone da se igra na stadionu "Ataturk" u Istanbulu, ali je zbog pritiska britanske vlade mesto odigravanja promenjeno.
Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je na programu 29. maja, a oba kluba će moći da računaju na podršku po 6.000 navijača, preneo je Skaj njuz.

"Trener Pep Gvardiola i ekipa su imali sjajnu sezonu i njihov plasman u finale Lige šampiona, nakon teške godine, predstavlja istorijski momenat za klub. Zbog toga je važno da svi navijači imaju priliku da prisustvuju ovom posebnom meču. Naročito oni koji su bili uz klub tokom dobrih i loših godina.", rekao je Mansur.
Finale Lige šampiona trebalo je ove sezone da se igra na stadionu "Ataturk" u Istanbulu, ali je zbog pritiska britanske vlade mesto odigravanja promenjeno, jer je Britanija stavila Tursku na listu visokorizičnih zemalja zbog situacije oko kovida 19 i apelovala je na navijače da ne putuju u Istanbul.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik Sitija plaća put za 6.000 navijača na finale LŠ

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 08:40

Vlasnik Mančester sitija Šeik Mansur će platiti put za navijače njegovog kluba na utakmicu finala Lige šampiona u Portu protiv Čelsija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.