Na Old Trafordu sve pršti, uspavanka u Rimu! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Old Trafordu sve pršti, "uspavanka" u Rimu! (POLUVREME) (video)

Istorijski trenutak pošto je u Ligu šampiona uvedena i VAR tehnologije, ali nije bilo potrebe za istu.

Prvih 45 minuta mečeva osmine finala Lige šampiona proteklo je bez pogodaka.

Daleko više akcije bilo je u Mančesteru gde Junajtedu gostuje Pari Sen Žermen.

"Sveci" su prvi pripretili preko Di Marije koji je pokušao sa distance, ali je ubrzo nakon toga svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šut oprobao i Rašford.

Nedugo zatim i Pogba je probao da ugrozi gol, međutim Bufon nije morao da brine jer je lopta otišla preko gola.

Najbolju priliku imao je Mbape koji nakon dodavanja Drakslera nije uspeo da pogodi gol ispred istrčalog De Hee u 28. minutu. Stiče se utisak da bi u slučaju pogotka morao biti konsultovan VAR, ali linijski sudija nije reagovao.

Poluvreme je obeležilo čak pet žutih kartona koje je podelio glavni arbitar meča Danijele Orsato. Na kraju se povredio i Lingard kojeg je u poslednjim trenucima prvog dela meča zamenio Aleksis Sančez.

Na meču u Rimu nismo videli praktično ništa.

Mučili su se fudbaleri Rome i Porta koji ima blagu terensku inicijativu, ali Rimljani su imali jedinu priliku vrednu pomena u 38. minutu kada je Džeko sa leve strane uspeo da zalomi rivala i pogodi stativu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jang "objasnio" Di Mariji, navijači oduševljeni! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019

Nije Englez ustuknuo u žestokom duelu...Za razliku od Rima gde nismo videli previše uzbuđenja, u Mančesteru je veoma interesantno...Pogodaka nema, ali videli smo svega ostalog, nekoliko dobrih prilika i veliku borbu fudbalera obe ekipe...Ponekada i preteranu, što potvrđuje i podatak da je Orsato...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.