Mesina uporedio Srbiju sa Real Madridom

Izvor: B92, 13.Sep.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesina uporedio Srbiju sa Real Madridom

Selektor Italije Etore Mesina upozorio je da njegov tim ne sme da se upušta u nadigravanje sa Srbijom.

Iskusni stručnjak je uporedio ovaj duel sa okršajem Juventusa (Italija) i Real Madrida (Srbija) u finalu Lige šampiona ove godine.

Real je pobedio sa 4:1.

"Ako mislimo da možemo da igramo s njima licem u lice, rizikujemo da prođemo baš kao "Bjankoneri" u finalu LŠ", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mesina.

"Ne želim da prođemo kao Juventus. Ušli su u utakmicu puni samopouzdanja, uvereni da će im njihov način razmišljanja biti dovoljan da se nose sa Realom. Naša pozicija je sledeća – mi moramo da odigramo najbolje što možemo, a oni da budu manje dobri nego što mogu da budu", dodao je selektor Italije.

Mesina smatra da je Srbija favorit uprkos izostanku nekoliko nosialca igre, između ostalih Miloša Teodosića.

"Imaju dvojicu igrača Bogdanovića i Marjanovića koji su sposobni da poremete ravnotežu. Moramo dobro da krećemo loptu, da tražimo prostor i pravu poziciju. Neće biti lako", kaže Mesina.

Oba tima su imala dosta vremena za odmor uoči duela, Srbija dva, a Italija čak tri dana.

"Čekanje je postalo sve teže. Nestrpljiv sam da vidim šta možemo da uradimo. Biće ovo utakmica koje ćemo se sećati sa zadovoljstvom što smo učestvovali u njoj", zaključio je trofejni stručnjak.

Srbija i Italija igraju poslednji četvrtfinalni meč u sredu od 20:30. U tom trenutku već će znati ko ih čeka u polufinalu – Rusija ili Grčka.

Prvi polufinalni par čine Španija i Slovenija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Italije: Ne želim da prođemo kao Juventus protiv Reala

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2017

Selektor Italije Etore Mesina upozorio je da njegov tim ne smije da se upušta u nadigravanje sa Srbijom...Iskusni stručnjak je uporedio ovaj duel sa okršajem Juventusa (Italija) i Real Madrida (Srbija) u finalu Lige šampiona ove godine...Real je pobijedio sa 4:1..."Ako mislimo da možemo da igramo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.