KO ĆE OSVOJITI TROFEJ? Čelsi i Lester igraju finale FA kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 07:11

KO ĆE OSVOJITI TROFEJ? Čelsi i Lester igraju finale FA kupa

Utakmica počinje u 18.15.

Fudbaleri Čelsija i Lestera danas od 18.15 sati igraju finale FA kupa na stadionu ''Vembli'', a tim sa Stamford Bridža formalno je domaćin u ovoj utakmici.

Ova utakmica je prva za londonski klub u kojoj će igrati za trofej pošto ga očekuje i finale Lige šampiona protiv Mančester Sitija 29. maja, pa Čelsi ima priliku da sezonu završi sa dva pehara. Ipak, na putu ka trofeju FA kupa stoji Lester koji takođe želi da sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi sa trofejem.

Čelsi čeka finale Lige šampiona, ali FA kup je izuzetno cenjen u Engleskoj, pa će današnje (18.15) finale s Lesterom biti vrlo važno za tim Tomasa Tuhela. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,40, a na pobedu Lestera 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Oba tima imaju određene probleme sa povređenim igračima. U Čelsiju sigurno neće biti povređenog Andreasa Kristensena, dok je pod znakom pitanja igranje Ngolo Kantea i Matea Kovačića zbog povreda. U Lesteru neće biti već duže vreme povređenih Harvija Barnsa i Džejmsa Džastina, a još uvek nije sigurno da li će u timu biti povređenog Džonija Evansa.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA "CRVENO-BELA KRV": Prvog dana skupljeno 120 jedinica, Mijailović prezadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021

Crvena zvezda 21. put organizovala dobrovoljno davanje krvi...Tokom prvog dana akcije "Crveno-bela krv" u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ skupljeno je 120 jedinica krvi. Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo što su crveno-beli organizovali ovu humanitarnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Čelsi poražen u finalu, "Lisicama" trofej FA kupa

Izvor: RTS, 15.Maj.2021

Fudbaleri Lestera osvojili su FA Kup pošto su u finalu savladali ekipu Čelsija sa 1:0. . Izabranici Tomasa Tuhela tako su ostali bez trofeja ove sezone, ali će imati priliku da to poprave u finalu Lige šampiona protiv Sitija...U finalu FA Kupa, Lester je uspeo da sačuva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.