Gvardiola zadovoljan pobedom protiv Pari Sen Žermena

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2021, 14:35

Gvardiola zadovoljan pobedom protiv Pari Sen Žermena

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa "poslala poruku" pobedom protiv Pari Sen Žermena, posle koje se plasirala u osminu finala Lige šampiona. Siti se sinoć plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, pošto je na svom terenu posle preokreta pobedio Pari Sen Žermen sa 2:1, u petom kolu Grupe A.   Francuski klub poveo je golom Kilijana Mbapea, a Siti je pobedio golovima Rahima Sterlinga i Gabrijela Žezusa. To je deveti put uzastopno da je Mančester siti prošao grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja, a petu sezonu uzastopno to čini kao prvoplasirana ekipa.   Upitan da li je njegova ekipa poslala...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ostalo još šest praznih mesta

Izvor: Danas, 25.Nov.2021

Mančester siti, Pari Sen Žermen, Inter i Sporting plasirali su se u eliminacionu fazu Lige šampiona posle utakmica 5. kola koje su odigrane u sredu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.