Gvardiola: Pred nama je pet finala

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: "Pred nama je pet finala"

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da će njegova ekipa sutra protiv Hofenhajma igrati svoje prvo od pet finala u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Pred nama je pet finala. Izgubili smo prvu utakmicu, tako da sad moramo pobediti u svakoj do kraja, a sutra je prva... Ovo je Liga šampiona, svi timovi su dobri i to čini stvari komplikovanim. Od kada sam ovde, svaki put smo se lako plasirali u nokaut fazu i možda ovo pokazuje koliko je jaka konkurencija", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Gvardiola.

Siti je pre dve nedelje izgubio od Liona sa 2:1, a sutra gostuje nemačkom Hofenhajmu u drugom kolu Grupe F.

Gvardiola je imao i reči hvale za trenera Hofenhajma Julijana Nagelsmana, koji je sa 31 godinom postao najmladji trener u istoriji Lige šampiona.

Nagelsman je preuzeo Hofenhajm u februaru 2016. godine sa samo 29 godina i vodio je klub sa ivice ispadanja iz Bundeslige do Lige šampiona.

"Impresioniran sam. Preuzeo je Hofenhajm u lošoj situaciji i svake godine postaje bolji... Imaće dobru karijeru", rekao je Gvardiola.

Utakmica Hofenhajm - Mančester siti igra se sutra od 18.55.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo od pet finala za Siti i vest koja se sa nestrpljenjem iščekuje - da li je Aguero spreman?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2018, 10:59

Nije drama, ali je daleko od idealnog. Očekivalo se od Mančester Sitija da protutnji kroz Grupu F, međutim, sistem Pepa Gvardiole doživeo je brodolom već na startu Lige šampiona. Lion je na Etihadu odigrao jednu od najboljih utakmica u proteklom periodu i pogocima Maksvela Kornea i Nabila Fekira...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.