Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 21:41

Finale Lige šampiona se neće igrati u Istanbulu?

Tako piše Njujork Tajms...

Finale Lige šampiona u sezoni 2019/2020 neće biti odigrano u Istanbulu, kako je prvobitno planirano, piše Njujork Tajms.

Ataturk stadion je trebalo ponovo da bude poprište finala Lige šampiona i to posle čuvenog finala 2005. godine, međutim, ako ćemo suditi po Tajmsovom pisanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do tako nečega neće doći.

Kakogod, američki list ističe da se to neće dogoditi zbog krize koju je donela pandemija virusa korona.

Sudeći po izjavama neimenovanog izvora koji poznaje materiju, vode se razgovori oko toga kako da se završe sezone Lige šampiona i gde će ono biti odigrano.

"Radna grupa je postavljena zajedno sa učešćem predstavnika iz liga i klubova kako bi se pričalo o formatu kojim bi se sezona privela kraju. Postoji mnogo opcija i nije doneta nijedna odluka do sada", rekao je portparol Uefe Njujork Tajmsu.

Natpisi u španskim medijima govore u prilog tome da postoji struja koja gura finale ka Lisabonu, odnosno da to bude grad gde će se igrati finale ovogodišnje Lige šampiona.

Videćemo da li će stvarno Istanbul ostati bez ovog veoma važnog domaćinstva.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.