Goran Bogdan miljenik niške publike na trećoj večeri Filmskih susreta

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bogdan miljenik niške publike na trećoj večeri "Filmskih susreta"

Hrvatski glumac Goran Bogdan je Glumac večeri trećeg festivalskog dana Filmskih susreta, a ovu laskavu titulu poneo je zahvaljujući glasovima publike, za ulogu sveštenika Mirana u filmu Agape. Inače, na Letnjoj pozornici je sinoć zbog lošeg vremena bilo manje publike nego prethodnih večeri, a projekcije će do kraja festivala biti održavane i u Cineplexx-u.

Bogdan je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od najcenjenijih glumačkih imena sa Balkana, glumio u više destina filmova i serija domaće i svetske produkcije, a u Nišu poklonio publici koja ga je odmah i nagradila. Foto: Vanja Keser

Inače, sinoć je na repertoaru, osim filma Agape reditelja Branka Šmita, bila i drama Saše Hajdukovića Meso, te se i glumačka postavka iz ovog filma poklonila publici. Ipak, zbog kiše je u bioskopu Cineplexx, kako kažu iz NKC-a, bilo više od 700 gledalaca.

Gordan Kičić, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović bi večeras trebalo da budu na Letnjoj pozornici, kao glumačka postavka komedije Milorada Milinkovića Patuljci sa naslovnih strana.

Drugi film večeras je naučno-fantastična priča Ederlezi Raizing režisera Lazara Bodrože, u kojoj pored Sebastijana Kavace igra i porno glumica Stoja.

Podsetimo, Filmski susreti traju do 31. avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.