Saopštenje gradonačelnika Darka Bulatovića povodom 51. Filmskih susreta

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Avg.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje gradonačelnika Darka Bulatovića povodom 51. Filmskih susreta

Povodom 51. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma, popularnih Filmskih susreta, Gradonačelnik Grada Niša izdao je saopštenje.

SAOPŠTENjE

Obaveštava se javnost  da se pozivnice  koje je  Grad dobijao od organizatora festivala neće preuzimati i deliti gradskim funkcionerima i direktorima gradskih preduzeća i ustanova.

Sugeriše se organizatorima festivala da se pozivnice podele prvenstveno mladim „ambasadorima“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Grada, a to su učenici i sportisti koji su na međunarodnim takmičenjima osvojili  neku od medalja ili zabeležili zapažene rezultate.

Na ovaj način  izražavamo zahvalnost svim mladim ljudima koji svojim talentom i znanjem na najbolji mogući način predstavljaju Grad u zemlji i inostranstvu i time afirmišu najpozitivnije ljudske vrednosti.
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.