SLOBODAN SKERLIĆ Ovo je muž Bojane Maljević, u braku su više od 20 godina i imaju 2 sina

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODAN SKERLIĆ Ovo je muž Bojane Maljević, u braku su više od 20 godina i imaju 2 sina

Glumica Bojana Maljević opčinila je tadašnju javnost kada se pojavila u filmu Bulevar revolucije, a potom i u seriji Otvorena vrata. Svojim nežnim izgledom i dugo plavom kosom očarala je publiku. Iako smo je nedavno gledali u serijalu Otvorena vrata, videli smo da joj godine ne mogu ništa.
Udata je za Slobodana Skerlića s kojim ima dvoje dece. Bojana ima 43 godine, a njen suprug 53. Imaju dva sina Nikolu i Luku.
– Kad pomislim na detinjstvo, naizmenično mi se ređaju slike >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dvorišta kuće u kojoj sam rođena, mame kako me nosi na rukama, tate koji se zajedno sa mnom spušta sankama niz beogradsku Crnotravsku ulicu… Često mi u sećanje dolazi scena kako sa sestrom čekam u redu za ljuljašku, stari bračni roditeljski krevet pun stripova – rekla je u jednom intervjuu.
Ovako je nekad izgledala Bojana Maljević:
foto instagram A ovako Bojana Maljević izgledom kida u 43 godini:
printskrin instagram Skrolujte i kliknite na sledeću za nastavak teksta.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

OLIVERA KATARINA Bila je jedna od najlepših, sada je jedna od najsiromašnijih

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2017, 09:40

Jedna od najlepših žena tadašnje Jugoslavije Olivera Katarina ostvarila se u mnogim ulogama naših domaćih filmova, gde je neretko i pevala jer je pored toga što je glumica, ona je i pevačica.. Godine 1967. igrala je u filmu „Skupljači perja“, koji je jedan od najpoznatijih filmova domaće...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.