Robert Dauni u nastavku Šerloka Holmsa (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jul.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Dauni u nastavku Šerloka Holmsa (VIDEO)

Glumac Robert Dauni Džunior vratio se u nastavku filma o detektivu Šerloku Holmsu, i to u potpuno novom izdanju!

U bioskope uskoro dolazi novi nastavak uzbudljive avanture detektiva Šerloka Holmsa kog će i ovoga puta glumiti fantastični Robert Dauni Džunior!

Robert Dauni Džunior kao Elton Džon!(VIDEO)

Sting protiv nuklearnog naoružanja!

Riz Viterspun trudna?!

Film o poznatom detektivu osvojio je publiku širom sveta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sada je Gaj Riči režirao i novi nastavak! Šerlokovog pomoćnika doktora Votsona opet glumi Džud Lou, Džered haris je pokvareni profesor Moriarti, a jedna tajanstvena lepotica će očarati publiku u akcijskim scenama, prenosi Dnevnik.

"Šerlok Holms: Igre senki" dolazi u bioskope krajem godine, a do tada uživajte u traileru:

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šerlok Holms 2

Izvor: Domino Magazin, 14.Jul.2011, 14:27

Guy Ritchie predstavio trejler za nastavak svoje verzije priče o čuvenom detektivu..Da li ste znali da ove godine stiže nastavak filma o Šerloku Holmsu u verziji britanskog režisera Guy Ritchie-a?.."Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows" dolazi u bioskope 16. decembra a ekipu ponovo predvode Robert...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.