Južni vetar postaće najgledaniji srpski film?

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Južni vetar" postaće najgledaniji srpski film?

Krimi film u kome Miloš Biković tumači glavnu ulogu "preti" da pobije rekorde do sada najgledanijih filmova kod nas- "Montevidea" i "Zone Zamfirove".

Izgleda da su se prognoze Dragana Bjelogrlića obistinile. On je na konferenciji pred samu premijeru najavio da će ovaj film vratiti publiku u bioskope. I to se i desilo!

"Južni vetar" za samo tri nedelje pogledalo 400.000 ljudi!!!

A to znači da će sigurno prestići "Montevideo Bog te video", koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za tri meseca pogledalo 500.000 ljudi, ali i legendarnu "Zone" koja i dalje drži rekord najgledanijeg filma sa preko milion gledalaca!

"Kako smo krenuli, možda uspemo da prestignemo najgledanije ostvarenje. Imamo najbolju publiku na svetu, koju ne možeš da prevariš i koja zna šta je dobar film. Sa njima uz nas, samo nebo je granica", rekao Miloš Avramović, reditelj filma za "Informer".

Ovaj film neće samo biti biti prvi po gledanosti, već ćete u Maraševim (Miloš Biković ga igra) ludačkim vožnjama uživati u MX4 tehologiji, što znači da ćete osetiti sve krivine, nagla kočenja i skretanja!

Ludilo zvano MX4D stiže i u naše bioskope! (VIDEO)

"Očekivali smo da film bude uspešan, ali ovolikoj pomami nismo se nadali. Mislim da je cela ekipa odradila sjajan posao, a da je reditelj na najbolji način iskombinovao muziku, balkansku egzotiku, dobru glumu i interesantan zaplet. Gledanost je za sada stabilna, čak i raste. Teško da ćemo prevazići 'Zone' jer je u to vreme bilo više bioskopa, ali verujem da će biti 700.000", kaže  Miloš Biković.

Film u režiji Miloša Avramovića, po scenariju Petra Mihajlovića, govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, krađi automobila...Zapravo svemu onome što nas zapravo okružuje.

Ovo ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije lično iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Pogledajte MONDO prilog o filmu.

View this post on Instagram

Film "Južni vetar" je publika dugo čekala - zbog fantastične glumačke ekipe, u kojoj su @bikovic, Dragan Bjelogrlić, Srđan Todorović, i mnogi drugi veliki glumci. Ovo je i poslednja uloga koju je snimio Nebojša Glogovac. Evo priče o tome zašto ovaj film upoređuju sa čuvenim "Ranama". #film #juznivetar #rane #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 23, 2018 at 9:05am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.