Dame i gospodo - TOP GUN i kapetan Maverik su stigli!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame i gospodo - TOP GUN i kapetan Maverik su stigli!

Pogledajte prvi trejler za predstojeći nastavak kultnog filma iz osamdesetih.

Vest koja je prošle godine obradovala fanove je da se snima nastavak filma iz 1986. godine - "Top Gun".

A, sada se Pit Maverik Mičel kojeg 30 godina kasnije takođe tumači Tom Kruz, vraća na velika platna (verovatno će izgovoriti i čuvenu rečenicu "I feel the need, need for speed"), a u filmu ćemo gledati i sina njegovog najboljeg prijatelja Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Da li ste znali...

Producent Džeri Brukhajmer je želeo nekako da ubedi Kruza da igra glavnu ulogu. Ovaj se premišljao, pa je Brukhajmer platio da ga pilot "provoza" u borbenom avionu. Nakon okretanja, poniranja i povraćanja u kabini, Kruz je otrčao do prve telefonske govornice i rekao "potpisujem"!

Gusovog sina će igrati Majls Teler, glumac koji je igrao u filmovima "Spektakularna sadašnjica" i "Da li smo mi sada u šemi?".

Pored njega, u filmu ćemo gledati i Dženifer Koneli, Džona Hema, Glena Pauela, Luisa Pulmana, ali i Eda Harisa, kojeg smo "zamrzeli" u seriji "Zapadni svet" gde tumači čoveka sa crnim šeširom.

Film režira Džozef Kosinski, a u prvom trejleru koji je objavljen vidio Maverika koji je od poručnika postao tek kapetan i da svih ovih 30 godina "odbija" da napreduje".

"Ti si vrsta koja izumire", kaže mu Haris, ali Tom se baš i ne slaže...

Pogledajte!



Izvor: YouTube/Taramount

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.