Zaplenjeno 8 kilograma marihuane u Vladičinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 8 kilograma marihuane u Vladičinom Hanu

Prilikom pregleda kombija “fiat dukato”, na punktu “Džep” u opštini Vladičin Han, vranjski policajci su sprečili krijumčarenje više od 8 kilograma marihuane i uhapsili 3 muškarca.

Uhapšeni su 22-godišnji F. A. iz okoline Bujanovca i dvojica Subotičana, 29-godišnji S. O. i 30-godišnji V. S. Oni se terete za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Postoji osnov sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << F. A. na području opštine Bujanovac prodao drogu osumnjičenima S. O. i V. S., koji su je dalje kombijem prevozili ka Subotici - saopštavaju iz policije.

Osumnjičenima je određen pritvor do 48 sati, dodaju iz policije, protiv njih će biti podignuta krivična prijava, a dalji postupak vodi Više javno tužilaštvo u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.