Vučić o poljoprivredi, kiši, fudbalu, BDP, Fijatu, rafineriji: Sve u svemu ide dobro

Izvor: Beta, 29.Jul.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o poljoprivredi, kiši, fudbalu, BDP, Fijatu, rafineriji: 'Sve u svemu ide dobro'

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio u Nišu da će "poljoprivreda biti dobro", rekao da očekuje rekordan rod kukuruza i da je jučerašnja kiša dobrodošla, posebno za soju."Kao indijanski vračevi, svaki dan molim kišu da padne da bi dodatno pomogla rodu. Kad vidite sve brige svoje zemlje, sekirate se da li će pasti kiša, da li će Radnički da izbaci Floru", rekao je Vučić i objasnio da fudbalska takmičenja donose zaradu, te da gleda "koliko je to evra manje ili više za Srbiju"."Zato se nadam da će Partizan i Zvezda da igraju u Evropi jer - koliko sam razumeo, Liga Evrope donosi 10 miliona evra, a Liga šampiona 20 miliona evra", rekao je Vučić novinarima posle primopredaje oklopnih vozila koje je Srbija dobila od Rusije.Ocenio je i da je rast bruto domaćeg proizvoda od 3,5 "vrlo pristojan", a i da, uprkos nekim problemima, "sve ide dobro".Rekao je da je bilo problema jer je Fijat spustio proizvodnju, da će problema biti i zbog remonta Rafinerije, kao i da ima još nekih problema."Ali sve u svemu ide dobro, kao što vidite", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o poljoprivredi, kiši, fudbalu, BDP, Fijatu, rafineriji: `Sve u svemu ide dobro`

Izvor: Beta Video, 29.Jul.2019

NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio u Nišu da će ``poljoprivreda biti dobro``, rekao da očekuje rekordan rod kukuruza i da je jučerašnja kiša dobrodošla, posebno za soju. ``Kao indijanski vračevi, svaki dan molim kišu da padne da bi dodatno pomogla rodu. Kad vidite sve...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.