Strogo poverljivo: Šta to Fijat krije u folijama

Izvor: B92, 30.Okt.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strogo poverljivo: Šta to Fijat krije u folijama

Kragujevac -- U kompaniji Fiat Krajsler Automobili (FCA) u toku su obimne pripreme na redizajniranju modela fiat 500L.

Jedno takvo vozilo "maskirano" šarenim folijama viđeno je prilikom test vožnje kragujevačkim ulicama.

Prema nezvaničnim informacijama iz izvora bliskih FCA izgled i karakteristike redizajniranog fiata 500L, koji se u Kragujevcu proizvodi od 2011. godine, drže se u strogoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tajnosti, kao i početak njegove prodaje u zemlji i inostranstvu.

Da italijanski proizvođač ozbiljno radi na redizajniranju postojećeg modela, čija je prodaja na svetskom tržištu slabija od planirane, govori i podatak o dolasku većeg broja stručnjaka iz Italije koji rade na njegovim izmenama.

Zaposleni u FCA su očekivali da će kompanija uvesti u proizvodnju novi model, koji bi obezbedio veću uposlenost fabričkih kapaciteta i bolju prodaju na tržištu, ali se Fiat odlučio da, za sada, te ciljeve ostvari redizajniranjem postojećeg modela što nije neuobičajena pojava u automobilskoj industriji, saznaje FoNet.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.