“Fiatom” udario ženu na lokalnom putu, “golf” se zabio u kiosk

Izvor: Blic, 19.Feb.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Fiatom” udario ženu na lokalnom putu, “golf” se zabio u kiosk

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na lokalnom putu u mestu Krajišnik u opštini Gradiška, povređena je 62-godišnja pešakinja.

Prema informacijama iz Policijske uprave Gradiška,nesreća se dogodila oko 20 sati, kada je automobil "fiat punto", kojim je upravljao M. Lj. (55) iz Gradiške, udario pešakinju N. M. iz istog mesta.

Tom prilikom pešakinja je povređena, a uviđaj na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaja obavili su policajci Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Gradiška.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 3.45 u ulici 16. Krajiške brigade, kada je automobil "golf 2", kojim je upravljao 24-godišnji Lj. N. iz Gradiške, udario u kiosk, povređeni su vozač i njegov 25-godišnji suvozač G. M., takođe iz Gradiške.

Uviđaj na mestu događaja obavili su policajci PU Gradiška.

Iz policije apeluju na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbednost i bezbednost drugih građana podigli na što viši nivo, piše Faktor.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Jajca povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 09:18

Na magistralnom putu M-16 Jajce - Donji Vakuf u mestu Rahmani jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređena jedna osoba...Kako je rečeno u MUP SBK, nesreća se dogodila u 7.30. Policijski službenici su na terenu, ali još nema informacija o tome koliko vozila je učestvovalo u nesreći,...

Nastavak na Blic...

Povređen pešak, saobraćaj blokiran sat i po

Izvor: juGmedia, 20.Feb.2018

Leskovčanka stara 62 godine povređena je jutros oko 7 sati na kolovozu u Ulici Nikole Skobaljića u saobraćajnoj nezgodi i zbog toga je taj deo ulice nedaleko od centra grada više od sat i po blokiran za saobraćaj...Žena je odmah prebačena u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, sa, kako je...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.