Izvor: RTS, 27.Apr.2021, 07:24

Fabrika u Kragujevcu nastavlja sa proizvodnjom "Fijatovih" vozila

Kako su RTS-u potvrdili u novoj korporaciji "Stelantis", koja je nastala spajanjem "Pežoa", "Sitroena", "Opela" i "Fijata", kragujevačka fabrika nastavlja proizvodnju "Fijatovih" vozila.
Iz "Stelantisa" su naveli da će u toj korporaciji svako imati slobodu do razvija, planira i proizvodi ono što želi.

To znači da će se u "Fijatovim" fabrikama proizvoditi "Fijatova" vozila i da će svako zadržati svoje tržište.
Potvrđuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da "Pežo" neće izvoziti automobile u SAD preko "Stelantisa", i da kompanija ide u Kinu, Južnu Ameriku, Bliski istok. Navode da nema aspiracija da preuzima Kragujevac i tamo proizvodi vozila.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Peugeot,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Potvrđeno da Fijat nastavlja proizvodnju u Kragujevcu

Izvor: Danas, 27.Apr.2021

Kompanija Stellantis potvrdila je danas RTS-u da nema nameru da Fijatovu fabriku seli iz Srbije. Iz Stelantisa su naveli da će u toj korporaciji svako imati “slobodu do razvija, planira i proizvodi ono što želi”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.