Tragedija u Vrčinu: Braća (17) i (9) poginula udarivši automobilom u garažu

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Vrčinu: Braća (17) i (9) poginula udarivši automobilom u garažu

Mladić S. A (17) i njegov mlađi polubrat L. A. (9) poginuli su u saobraćajnoj nesreći juče oko 16.10 sati u Vrčinu. Do nesreće je došlo kada je automobil kojim je upravljao S. A. udario u garažu.

Kako saznajemo, porodica dečaka živi na Konjarniku, a u Vrčinu imaju vikendicu, gde su danas došli kako bi proslavili Aranđelovdan. Otac Đorđe dopustio je sinovima da uzmu auto i odu do prodavnice kako bi kupili namirnice.

S. A. je usled velike brzine, izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrolu nad “fijat puntom” nakon čega se auto okrenuo i udario u ivicu garaže u Beogradskoj ulici u visini broja 160, a od siline udarca, oba brata ostala su na mestu mrtva.

Auto kojim je S. A. upravljao inače pripada njihovom ocu Đorđu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tragedija u Vrčinu: Braća (17) i (9) poginula udarivši automobilom u garažu

Izvor: medio.rs, 21.Nov.2012

Mladić S. A (17) i njegov mlađi polubrat L. A. (9) poginuli su u saobraćajnoj nesreći danas oko 16.10 sati u Vrčinu. Do nesreće je došlo kada je automobil kojim je upravljao S. A. udario u garažu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.