SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Povređene dve osobe u sudaru punta i tojote, jedan automobil UPAO U JARAK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 00:47

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Povređene dve osobe u sudaru "punta i "tojote", jedan automobil UPAO U JARAK (FOTO)

Gotovo na istom mestu prošle srede sudarili su se kombi "mercedes" i "zastava"

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u večeras oko 21:30 u selu Drakčići na takozvanom starom putu Kraljevo - Čačak, povređene su dve osobe.

Udes se dogodio kada su se iz neutvrđenih razloga i pod čudnim okolnostima, krećući se jedan drugom u susret, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudarili "fijat punto" i "tojota" kraljevačkih registracija.

Od siline udarca "punto" je završio u jarku kraj puta, a oba vozača zadobila su povrede koje, srećom, nisu opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u potpunom prekidu, pa su se vozila preusmeravala na alternativne putne pravce.

.

Ni tada niko nije ozbiljnije povređen, ali ova dva udesa za samo nekoliko dana opominju vozače da budu oprezni i poštuju ograničenje brzine i saobraćajnu signalizaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.