Šest srpskih filmova i dve manjinske koprodukcije na FEST-u

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Apr.2021, 21:51

Šest srpskih filmova i dve manjinske koprodukcije na FEST-u

Na predstojećem, 49. Međunarodnom filmskom festivalu – FEST, koji će se održati od 7. do 16. maja 2021. na nekoliko lokacija u Beogradu, premijerno u Srbiji biće prikazano šest domaćih dugometražnih filmova i dve manjinske srpske koprodukcije.

 
U glavnom takmičarskom programu publika će moći da vidi filmove „Oaza“ Ivana Ikića, „Živ Čovek“ Olega Novkovića i „Lihvar“ Nemanje Ćeranića. U selekciji „Fest fokus“ biće prikazano ostvarenje „Prolećna pesma“ Natalije Avramović i dokumentarno-animirani film „Prizori iz života džukca“ Tanje Brzaković, dok će dokumentarni film „Kreka: Lovac na snove“ Slobodana...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.