Odložen  Drum dum fest, dokumentarni film za jubilej

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2021, 11:45

Odložen "Drum dum fest", dokumentarni film za jubilej

Ovogodišnji jubilani 10. muzički festival bubnjeva u Leskovcu, zbog pandemije virusa korona, biće odložen, kažu organizatori. Za ljubitelje zvuka bubnjeva pripremljen je dokumentarni film, koji je već doživeo televizijsku premijeru, a kojim su želeli da probude uspomene od ranijih godina.

Leskovački "Drum dum fest", na kome su prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << devet godina nastupali brojni muzičari, za deceniju dobrog ritma pripremio je dokumentarni film.

"Drum Dum Fest" postoji već deset godina! Međutim, 10. Jubilarni "DRUM DUM FEST" kao i većina muzičkih festivala u zemlji i svetu, odložen je, usled globalne pandemije nove bolesti kovid19. U nadi da ćemo se svi uskoro naći na bini okruženi bubnjevima, podsećamo na najdugovečniji festival ritma, bubnjeva i perkusija u ovom delu Evrope, podsećamo na neke sjajne momenete, sjajne muzičare, podsećamo da smo tu sa vama 10 godina – navode organizatori.

Inače, projekat za filmu su pomogli Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, kao i grad Leskovac, a on je dostupan na "YouTube kanalu".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.