Najkvalitetniji brendovi na 6. WOMENS FEST-u! Pod sloganom My Choice u Delta City-ju, 23. i 24. marta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najkvalitetniji brendovi na 6. WOMEN'S FEST-u! Pod sloganom "My Choice" u Delta City-ju, 23. i 24. marta!

Posvećen modernoj poslovnoj i uspešnoj ženi.

Šesti po redu Women’s Fest, održaće se 23. i 24. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

6. Women’s Fest pod sloganom "My Choice" organizuje se u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

"My Choice" je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja može i hoće da bira!

Ova  manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu proleće / leto.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa  kojima se dame mogu posavetovati i  dobiti odgovore na brojna  pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije. Takođe, pozivamo i jače polovine da nam pridruže jer će imati priliku da po promotivnim cenama obezbede poklone svojim damama.

Organizatori ovog događaja  su  marketinška agencija EVENT 1TO1 i Delta City šoping mol.

Neka 6. Women's Fest  My Choice bude i Vaš izbor! - poručuju organizatori.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.