Najbolji bacači bumeranga na Balkanu za 2017. odmerili snagu u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Maj.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji bacači bumeranga na Balkanu za 2017. odmerili snagu u Nišu

U Nišu je u organizaciji niške Prve tehničke škole „Milutin Milanković“ u saradnji sa Ambasadom Australije i Tehničkom školom „Prota Stevan Dimitrijević“ iz Aleksinca, održano šesto takmičenje u bacanju bumeranga „Bum Fest 6“.

Dvadeset i jedan takmičar se borio za nagradu najboljeg bacača bumeranga na Balkanu.

Takmičenje je svečano otvorio Glen Morison, zamenik ambasadora Australije u Republici Srbiji, a svečanom otvoranju je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << prisustvovao i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, kao i dr Miroslav Milutinović, predsednik gradske opštine Crveni krst, gradski većnik Branislav Kačar i mnogobrojni prijatelji i gosti takmičenja. Na otvaranju je nastupio bend niške škole, folklorna grupa i dečiji hor „Čarolija“. Himnu Srbije je otpeveo Todor Kitanović, mlada zvezdica, dok je Australijsku himnu izvela Sara Jorgačijević. Ove godine je dodeljena prvi put i zvanična nagrada festa za negovanje i afirmaciju sportskog duha u Srbiji, a pripala je Džuliji Patriši Fini, ambasadorki Australije u Republici Srbiji.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Aleksinčani najbolji u bacanju bumernga

Izvor: Megafon.co, 19.Maj.2017

Pobednik takmičenja “BUMfest” u bacanju bumernga, koje je održno na platou ispred logora Crveni krst, je Veljko Arsić iz Aleksinca. Drugo mesto je prvi put pripalo osnovcu, jedanaestogodišnjem Danilu Iliću, a treće mesto zuzeo je Stefan Vasić iz Aleksinca.. Takmičenje je održno šesti...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.