NS Winter Fest: ABBA Real Tribute Band, Minja Subota i hor “Čuperak” večeras na Trgu slobode!

Izvor: Svet, 01.Dec.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS Winter Fest: ABBA Real Tribute Band, Minja Subota i hor “Čuperak” večeras na Trgu slobode!

Svečano otvaranje prvog “Novosadskog Winter Festa” je na Trgu slobode, večeras od 18 časova.
Prvi Christmas market, po ugledu na evropske metropole, otvoriće gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, koji će se obratiti prisutnima, a nakon toga obići kompletnu postavku “Novosadskog Winter Festa” i provozati se u fijakeru koji nakon 50 godina ponovo vozi novosadskim ulicama.

Nakon svečanog otvaranja, priliku da prvi otvore program na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jedinstvenom Singing Christmas Tree imaće hor “Čuperak” iz Kikinde i to zajedno sa legendarnim Minjom Subotom koji će pozdraviti prisutne i zapevati sa članovima hora.
Program na bini otvoriće „ABBA Real Tribute Band“, a frontmen benda, Boško Đelilović – Bole, najavio je repertoar koji okuplja sve generacije:
Hteo bih najpre da izrazim lično zadovoljstvo što mi se, zajedno sa svojim kolegama iz benda, pružila prilika da učestvujemo na ovako jednoj značajnoj manifestaciji za Novi Sad kao i za celu Srbiju. Dobiti status Evropske prestonice kulture za 2021.godinu sigurno je velika čast, ali i obaveza, te stoga ideja Winter Fest-a i treba da bude realizovana kao prilika da se prikaže sve ono zbog čega je grad Novi Sad zaslužio dobijanje statusa Evropske prestonice kulture. Iskreno se nadam da će i naš prednovogodišnji nastup doprineti ukupnoj atmosferi festivala, utoliko pre jer muzika grupe ABBA okuplja sve generacije i nadilazi kulturološke razlike. Posebno smo srećni zbog ovog nastupa, jer Abba Real Tribute Band nije nastupao pred novosadskom publikom punih 6 godina.”
Nakon hitova čuvene grupe ABBA, nastupiće DJ XLX koji će nas ugrejati domaćim hitovima pop i rock muzike.
Već u popodnevnim časovima, Novosađani i turisti moći će da, u praznično ukrašenim drvenim kućicama, popiju kuvano vino, probaju vojvođanske specijalitete ili kupe suvenire. Novosadski fotografi, galerije i muzeji, predstaviće svoje najbolje fotografije, odnosno umetnička dela, na panoima koji će biti postavljeni na Trgu slobode.
frameborder="0" allowfullscreen>

Narednih dana, svako veče od 18 časova, Singing Christmas Tree ugostiće dečje horove koji će pevati božićne i novogodišnje pesme, a od 19 sati na bini će nastupati novosadski bendovi kao i DJ-ejevi popularnih lokalnih radio stanica.
U organizaciji Color Press Grupe i kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, praznična čarolija trajaće do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.
Očekujemo vas!

Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NS Winter Fest: ABBA Real Tribute Band, Minja Subota i hor “Čuperak” večeras na Trgu slobode!

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2016

Svečano otvaranje prvog “Novosadskog Winter Festa” je na Trgu slobode, večeras od 18 časova...Prvi Christmas market, po ugledu na evropske metropole, otvoriće gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, koji će se obratiti prisutnima, a nakon toga obići kompletnu postavku “Novosadskog Winter...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.