Kristina je poznati DJ: Iz slavnih svetskih klubova stiže na Love fest u Vrnjačkoj Banji VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 13:18

Kristina je poznati DJ: Iz slavnih svetskih klubova stiže na Love fest u Vrnjačkoj Banji VIDEO

Tokom porodiljskog odsustva sa posla započela je karijeru di džeja, koja ju je dovela do nastupa u najslavnijim klubovima na svetu.

Danas se bori za prava majki žena, radi i za najpoznatiju tehnološku kompaniju na svetu. Italijanka, rođena u Milanu, odrasla u Londonu, udata je za čoveka iz Srbije. Ona je Kristina Lazić.

"Počela sam da se bavim DJ poslom tokom porodiljskog odsustva, kada sam imala vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i počela da razmišljam o tome čime ja to zaista žeim da se bavim, šta volim da radim. Muzika je moja strast. I tako sam dobila ponudu od prijatelja da idem na kurs za di džeja. Tu strast za elektronskom muzikom pretvorila sam u nastupanje", priča Kristina Lazić.

Kada se vratila na posao, dan bi provodila na poslu, dolazila kući i vreme provodila sa porodicom, a kada bi ćerkica zaspala posvećivala bi se muzici. Onda joj je data prilika da nastupa na jednom mestu, pa na drugom.. I tako je sve krenulo a ona je uspela da održi obe karijere.

Kristina će nastupati i na Love festu u Vrnjačkoj Banji, u subotu.

"Kada nastupam, uložim svu svoju strast u muziku, što stvara tu povezanost sa ljudima. Uživam kada vidim da ljudi plešu oko mene, da se smeše. Ja verujem u razmenu energija", kaže Kristina.

Kristina je i veliki borac za prava majki i žena.

"Ja sam počela da se bavim DJ poslom u Londonu pa sam se vratila u Italiju. U italiji je DJ-ing i dalje muška industrija, u Engleskoj ima više žena. Radim i u tehnološkoj kompaniji, i tu ima mnogo više muškaraca, i mislim da treba da pomognemo ženama koje žele da budu DJ-evi, da im pomognemo da steknu iskustva, nauče posao. Ja sam i primer da može oba - i majka sam, i imam dnevni posao, radim i kao DJ", objasnila je Kristina i dodala je da suprug velika podrška, kao i prijatelji i da ima sreću što radi u fleksibilnoj kompaniji.

Kristina je učestvovala nedavno i na prvom ženskom Evropskom samitu u Kopenhagenu, kao gost, da bi podržala mlade žene koje žele da se bave DJ poslom.

Poslušajte ceo razgovor u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJANKA UDATA ZA SRBINA: Kristina radi u velikoj kompaniji, nastupa kao DI-DŽEJ, a sada stiže na Lovefest

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021

Muzika je njena strast...Kristina Lazić, rodom Italijanka, rođena je u Milanu, odrasla je u Londonu, a udata je za čoveka iz Srbije. Danas, ova zanimljiva žena bori se za prava majki, nastupa kao di džej, a radi i za najpoznatiju tehnološku kompaniju na svetu...- Počela sam da se bavim DJ poslom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.