Dečiji filmski festival Kids fest Pod filmskim kišobranom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2017, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji filmski festival Kids fest "Pod filmskim kišobranom"

Jesen stiže, a sa njom i 13. Kids fest, koji vas poziva da se ušuškate pod filmskim kišobranom i uživate u najpopularnijem festivalu zabave za decu, od 1. do 7. novembra.

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije biće u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Češke, Holandije, itd. Veći deo ovih ostvarenja prikazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa Kids fest-a biće sinhronizovani na srpski jezik.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će, i ove godine, uživati u specijalnom teen programu.

13. Dečiji filmski festival Kids fest održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije.

U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima "CineStar Cinemas", s tim što će novosađani imati na raspolaganju i bioskop "Arena Cineplex".

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids fest-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.