Izvor: Blic, 20.Avg.2018, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVE U ŠTA SU ONI UMEŠANI SE RUŠILO" Inžinjer koji je radio na izgradnji mosta u Đenovi tvrdi: Evo zašto je došlo do SMRTONOSNE KATASTROFE

Most Morandi srušio se zbog velikog propusta prilikom izgradnje potpornih stubova zbog koje konstrukcija nije mogla da izdrži težinu gustog saobraćaja, tvrdi ineženjer Saverio Ferari, koji je radio za kompaniju koja ga je sagradila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ITALIJANSKI INŽENJER KOJI JE GRADIO MOST SMRTI U ĐENOVI OPTUŽUJE: Sve u šta su oni umešani se rušilo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2018

Most Morandi srušio se zbog velikog propusta prilikom izgradnje potpornih stubova zbog koje konstrukcija nije mogla da izdrži težinu gustog saobraćaja, tvrdi inženjer Saverio Ferari, koji je radio za kompaniju koja ga je sagradila.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.