Ronaldo počeo da rešeta i na Apeninima: 399. i 400. ligaški gol

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo počeo da rešeta i na Apeninima: 399. i 400. ligaški gol

Portugalski fudbaler, veliko Juventusovo pojačanje, postigao je oba pogotka za pobedu protiv Sasuola u Torinu s 2:1 u četvrtom kolu Serije A.

Portugalac je tako u četvrtom kolu protiv Sasuola "razbio maler" koji ga je pratio u "čitave" tri utakmice italijanskog prvenstva ove sezone.

I baš kada se u Italiji pričalo da Portugalac ne može u Seriji A da daje golove kao u Španiji, nekadašnji as Real Madrida je priče utišao u 50. i 65, a mogao je i u 73. i 77. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Prvi gol za Juventus u Seriji A, Ronaldo postiže uz mnogo sreće. Đanmarko Ferari, defanzivac Sasuola je posle kornera sa dva metra glavom pokušao da vrati loptu svom golmanu.

Umesto toga vratio je u stativu od koje se lopta odbila do Ronalda, a Portugalac je sa metra udaljenosti samo sproveo loptu u mrežu za 1:0.

Drugi gol CR7 daje na asistenciju Emre Džana u kontri. Džan je prosledio pas na levu stranu gde je Ronaldo istrčao i levicom pogodio malu mrežu Konsiljijevog gola.

Ronaldo je imao dobru šansu i sedam minuta kasnije, Konsilji je odbranio, ali je promašaj iz 76. minuta krivica Ronalda.

Dobio je idealan centaršut pred golom i sa nekoliko metara šutirao pored gola. A pored je šutirao i posle udarca Kansela i odbrane Konsiljija kada je u 82. opet bio sam pred golom, ali ga het-trik jednostavno nije hteo.

Ne može da bude nezadovoljan, probio je led u Italiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postio je, kritikovali su ga, a onda je ispisao istoriju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018

Kristijano Ronaldo među najvećima...Portugalac je ovog leta napustio madridski Real, preselio se u Torino i pojačao Juventus...Na prva tri nastupa u Seriji A nije postigao nijedan gol, uputio je 23 šuta, ali nije imao sreće da zatrese mrežu...Ipak, sve mu se to vratilo u četvrtom kolu, kada je...

Nastavak na Sportske.net...

Sampdorija dosegla do 700. pobede u Seriji A

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2018, 10:57

Tim iz Đenove je to učinio s 5:0 protiv Frozinonea, što mu je najubedljivija pobeda u gostima ikada...Sampdorija je deseti klub u istoriji italijanskog fudbalskog prvenstva, koje se igra od 1929, s najmanje 700 pobeda. Prva sledeća na toj večnoj listi je Atalanta sa 571. Tim iz Bergama ima četiri...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.