NOVI PROBLEMI ZA BARSELONU: Zvezda kluba imala SAOBRAĆAJKU - pijan je SMRSKAO svoj Ferari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 12:36

NOVI PROBLEMI ZA BARSELONU: Zvezda kluba imala SAOBRAĆAJKU - pijan je SMRSKAO svoj Ferari (FOTO)

Protiv Brazilca je u toku i disciplinski postupak

Muke i problemi kao da su se okomili na Barselonu. Naime, Artur Melo, koji je još uvek zvanično igrač Katalonaca, imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je slupao svog Ferarija. Momak koji će od 24. avgusta postati fudbaler Juventusa bio je pritom pod dejstvom alkohola, što je njegov slučaj pred nadležnim organima i te kako otežalo.

Tako pišu lokalni španski mediji, tvrdeći da je u momentu kada je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašla na teren imao 0,55 promila alkohola u krvi.

Ko će u finale Lige šampiona - RB Lajpcig ili PSŽ? Večeras (21.00) u Lisabonu će pasti odluka, a favoriti su Parižani s kvotom 1,80.  Kvota na Red Bulovo mezimče je 4,40, dok je kvota da meč „ide“ u produžetke 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

Nova je to glavobolja za Barsu, a i Artura koji je već neko vreme u ratu sa upravom. Protiv Brazilca je klub podneo disciplinski postupak, a olakšavajuća okolnost za njega je što niko nije povređen tokom nesreće.

Artur se popeo Ferarijem na ivičnjak i zakucao van kolovoza, te je najviše ugrozio sebe i uništio svoj luksuzni automobil.

Arthur rattrapé par la patrouille... https://t.co/Bqdv8HES1C

— Foot Mercato (@footmercato) August 17, 2020

Grubo rečeno, u Barseloni sada imaju veće brige od ovog ispada fudbalera pošto su usred angažovanja novog trenera, nakon što je Kike Setjen i zvanično otpušten nedugo posle debakla protiv Bajerna, koji je sa 8:2 pobedio u četvrtfinalu Lige šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.