Majstorije u Ferari, ali SPAL će još morati da sanja: Sad je Gulam Napolijev džoker (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorije u Ferari, ali SPAL će još morati da sanja: Sad je Gulam Napolijev džoker (VIDEO)

Alžirac sjajnim golom doneo tri vredna boda ekipi Mauricija Sarija - 2:3

SPAL je večeras još jednom dokazao da je više nego dostojan učešća u Seriji A ove sezone, ali ne samo to – pitanje je vremena kada će sastav Leonarda Semplićija uzeti skalp nekom od velikana italijanskog fudbala. Večeras je na Paolo Maci umalo stradao moćni Napoli, koji je ipak izvukao živu glavu i odneo tri boda sa severa italije zahvaljujući sjajnom Fauziju Gulamu – 2:3 (1:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Bilo je to fenomenalno fudbalsko veče u Ferari, koje je obilovalo izuzetnim potezima i efektnim golovima. Posebno treba izdvojiti poslednja dva gola na utakmici. Federiko Vivijani je 78. minutu digao domaću publiku na noge izuzetnim golom iz slobodnog udarca. Tada je SPAL, koji je vodio i sa 1:0, uspeo da izjednači na 2:2, ali je bod u svojim rukama imao svega pet minuta.

Gulam jesedam minuta pre kraja utakmice preuzeo sve u svoje ruke, od sredine terena je krenuo stravičan juriš, sa leve strane uneo loptu u sredinu, a onda poslao izuzetno precizan udarac desnom nogom u nebranjeni deo mreže Alfreda Gomisa.

Prethodna dva gola na za ekipu Mauricija Sarija postigli Lorenco Insinje i Hose Kaljehon, dok je prvi gol na utakmici bio delo Paskvalea Skjatarele. Čitavu utakmicu poslednjoj liniji tima na terenu proveo je srpski reprezentativac Nikola Maksimović.

Napolitanci sada svoje misli okreću Ligi šampiona, pošto im u utorak na San Paolo stiže Fejenord.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.