MILE VISKI ZAVRŠIO KARIJERU! Bio je kralj provoda, vozio pijan, slupao Ferari, a sada je otvorio kafanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 18:40

MILE VISKI ZAVRŠIO KARIJERU! Bio je kralj provoda, vozio pijan, slupao Ferari, a sada je otvorio kafanu

Blistao na terenu, ali više van njega

Nekadašnji ukrajinski reprezentativac u fudbalu, Artem Milevski, odlučio je da okači kopačke o klin i završi igračku karijeru.

Popularni Mile Viski, kako su ga zbog brojnih noćnih provoda prozvali u Splitu, u vreme kad je nastupao za Hajduk, odlučio je da kaže zbogom fudbalu

Zadnji angažman imao je u ukrajinskom Minaju.

Poznat je po " dostignućima" van terena.

Artem je svojevremeno u turskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gaziantepsporu razbio skupoceni Ferari, a iz Hajduka je otišao jer nikako nije uspevao ući u pravu formu, što s obzirom na buran noćni život nije nikakvo čudo.

Zadnju šansu u hrvatskom fudbalu dobio je u redovima Splita, gdje ga je doveo prijatelj i bivši saigrač iz kijevskog Dinama Goran Sablić, koji je tad sedio na klupi tadašnjeg hrvatskog prvoligaša.

Milevski je za nekoliko dana izigrao Sablićevo povjerenje i uhvaćen je kako vozi s nekoliko promila alkohola u krvi pa je" nagrađen" raskidom ugovora.

Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom je pre nešto više od dve godine krenuo u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promoter.

Ipak je Artem bio i ostao neko i nešto u svetu fudbala, naročito u Ukrajini i omiljena je osoba na kijevskim ulicama.

U dresu kijevskog Dinama bio je velika zvezda, ali talenat baš zbog načina života nikada nije u potpunosti ostvario.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.