Lekler: Kajem se zbog svog ponašanja posle Singapura

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekler: Kajem se zbog svog ponašanja posle Singapura

Vozač Ferarija u Formuli 1 Šarl Lekler rekao je da se kaje zbog svog ponašanja po okončanju trke za VN Singapura.

Lekler je dugo bio u vođstvu tokom trke u Singapuru, da bi ga na kraju obišao Sebastijan Fetel koji je trku i završio na poziciji broj jedan.

Lekleru je ovo druga sezona u Formuli 1, a prva u Ferariju i već je pokazao da pripada samoj eliti ovog takmičenja.

"Kajem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se. Moja reakcija je bila preterana i nisam smeo tako da reagujem, tako da imam još mnogo da učim"

Dvadesetjednogodišnji Lekler je u osam trka u nizu uspeo da bude bolji od Fetela u kvalifikacijama, a vezao je i dve pobede – u Belgiji i Italiji. U Formuli 1, neobično je videti da bolid broj dva ima prednost u odnosu na prvog vozača kod odlaska u boks.

Upravo to se videlo u Singapuru, kada je Lekler, iako prvoplasiran drugi išao u boks, pa je od ekipe tražio objašnjenje.

"Siguran sam da je taj potez bio napravljen kako bi tim profitirao, jednostavno ne smete da preklapate vozila, to nikad ne treba da radite", poručio je Šarl Lekler.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.