Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 15:21

Ferari priznaje da je sporiji za sekundu od Mercedesa

“Gubimo tri desetinke u krivinama, a sedam na pravcu”, konstatuje Matija Binoto, šef ekipe iz Maranela

Realno, Ferari je na trci u Austriji pokazao malokrvnost, tačnije tempo koji odgovara ne čelu, već sredini grida. Priznanje šefa tima, Matije Binota je tu!

“Gubimo tri desetinke u krivinama, a sedam na pravcu”, kaže šef ekipe iz Maranela koji takođe zna da veliki paket inovacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najavljen za Mađarsku neće imati magčnu moć.

„To neće biti konačno rešenje, budući da se u pitanje ne dovodi jedna velika stvar. Važno nam je po se poboljšamo u različitim područjima,“ kaže Binoto.

Apstrakujemo li Leklerovo drugo mesto, zarađeno spletom okolnosti celokupan utisak vezan za performanse “SF 1000” bolida je očajan ukoliko uzmemo u obzir tradicionalnu reputaciju crvenih bolida. Ne očekuje se to od tima iz Maranela, pa će Italijani morati što pre radikalno da se unaprede, kako ova, na silu početa sezona ne bi po njih prerasla u debakl. Navijači to definitivno ne žele, pa će pritisak javnosti na ekipu koja je izračunala koliko im fali biti dovoljan da nervoza kulminira u narednim nedeljama.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.