Budala: Slupao “ferari” vredan milion i po evra čim ga je kupio!

Izvor: Svet, 06.Nov.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budala: Slupao “ferari” vredan milion i po evra čim ga je kupio!

Jedan Mađar uspeo je da slupa tek kupljeni “ferari” kog je platio 1,4 miliona evra.
Samo što se izvezao iz prodajnog salona i počeo da otkriva čari vožnje u novom bolidu, izgubio je kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i udario u tri parkirana automobila u centru Budimpešte.
Ubrzo ga je okružila masa znatiželjnika koji su došli da izbliza “procene” štetu na skupocenim kolima, modelu LaFerrari od kog postoji svega 499 primeraka u svetu, a već su četiri slupana.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budala: Slupao “ferari” vredan milion i po evra čim ga je kupio!

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2015

Samo što se izvezao iz prodajnog salona i počeo da otkriva čari vožnje u novom bolidu, izgubio je kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i udario u tri parkirana automobila u centru Budimpešte...Ubrzo ga je okružila masa znatiželjnika koji su došli da izbliza “procene” štetu na skupocenim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.