Izvor: Danas, 10.Avg.2022, 12:01

„Ovako rade institucije kad ih ‘zarobiš'“: Sagovornici Danasa o obrazloženju REM-a zašto televizije Pink, Hepi, B92 i Prva zaslužuju nacionalnu frekvenciju

Savet REM-a je na svom sajtu objavio detaljno obazloženje o tome zašto televizije Pink, Hepi, B92 i Prva zaslužuju nacionalnu frekvenciju, ali bez obzira što je taj dokument napisan na preko 300 strana, ne objašnjava ni jednom rečju zašto su ove televizije zaslužile nacionalnu pokrivenost, a ne neke od još 10 njih koje su konkurisale. REM naglašava da su sve TV kuće zadovoljile kriterijume iz dokumentacije, precizira da su svi elaborati prošli uslove konkursa, ali čitavo saopštenje može da se sumira u ekonomski element i da „dobitnici“ zadovoljavaju“ kriterijume, a isto tako i oni koji nisu dobili nacionalnu pokrivenost.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.