NOVAKA BI U ZATVOR ZBOG OVOGA: Federer je pogodio dečaka koji skuplja loptice! Nije diskvalifikovan, još mu je bezobrazno poručio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 09:16

NOVAKA BI U ZATVOR ZBOG OVOGA: Federer je pogodio dečaka koji skuplja loptice! Nije diskvalifikovan, još mu je bezobrazno poručio OVO

Pravila nisu ista za sve.

Novak Đoković je izbačen sa US opena zbog toga što je nenamerno pogodio sudiju lopticom u glavu. Međutim, pravila o diskvalifikacii ne važe podjednako za sve. Bar ne za Rodžera Federera.

Švajcarac je svojevremeno na Australijan openu lopticom pogodio skupljača loptica i to poprilično jako. Ali, dobio je čak osmehe, a ne diskvalifikaciju.

Federer je u pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji servirao i lopta je otišla u aut, a nakon što ju je dobio nazad od strane protivnika, Federer je iza leđa vrlo snažno udario lopticu, nezadovoljan što nije ubacio servis.

Loptica je velikom brzinom udarila dečaka koji je skupljao loptice. I Federer i njegov protivnik su se osmehivali, sudija nije ni jednog trenutka odreagovao, a kamoli da je neko izbacio Švajcarca sa takmičenja. Federer je dečaku poručio:

- Moraš da budeš spreman - bio je komentar Federera na to što skupljač loptica nije video da mu stiže loptica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.