UKLJUČIO SE I UZEO REKET U RUKE: Federer sve zapanjio obaveštenjem! Ostalo je MANJE VREMENA od očekivanog

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 18:55

UKLJUČIO SE I UZEO REKET U RUKE: Federer sve zapanjio obaveštenjem! Ostalo je MANJE VREMENA od očekivanog

Dolazi kraj pauzi.

Rodžer Federer uskoro će ponovo početi sa treninzima posle operacije kolena.

Federer se u februaru operisao koleno i odlučio da okonča ovu sezonu, pre nego što krene novu na Australijan openu.

Sada je njegov povratak jako blizu, već naredne nedelje, kako je otkrio.

Unboxing the Brand New Pro Staff >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RF97 Autograph v13 with @Rogerfederer pic.twitter.com/qOVk2fiU4q

— Wilson Tennis (@WilsonTennis) September 28, 2020

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

- Jedva čekam da se vratim na teren. To bi trebalo da bude naredne sedmice - rekao je Federer u trenutku kada je promovisao svoj novi reket. Mnoge je iznenadilo što će tako brzo biti ponovo "na položaju".

Švajcarac je poslednji zvaničan meč odigrao u januaru kada je izgubio od Novaka Đokovića u poliufinalu Australijan opena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.