Izvor: B92, 09.Jul.2020, 20:28

"Pričali smo za Đokovića, moramo isto i za Federera"

Hose Moron, prvi čovek specijalizovanog teniskog sajta "Punto de Brejk", kritikovao je Rodžera Federera što se bez maske slikao sa navijačima.

Federer je u Švajcarskoj izašao u susret pojedinim navijačima, međutim nije imao masku i nije bio na preporučenoj distanci.

Španski novinar ističe kako su ljudi osuđivali Novaka Đokovića za iste stvari i da bi isto morali da postupe prema Švajcarcu.

"Ono što smo rekli za Đokovića, moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ponovimo ovde. Rodžer Federer slikao se s navijačima, a da nije nije imao masku ili držao distancu od jednog metra. Isto možete videti kako mu je ponuđena neka olovka kako bi dao autogram. Pogrešno", napisao je Moron na Tviteru.

Federer se trenutno oporavlja od operacije kolena i na teniski teren vratiće se tek u 2021. godini.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer na meti kritika zbog neodgovornog ponašanja

Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 18:45

Nakon što se teniski svet obrušio na Novaka Đokovića zbog neodgovornog ponašanja u organizaciji Adrija tura, slična sudbina mogla bi da zadesi i Rodžera Federera. . Švajcarski teniser i četvrti igrač sveta Rodžer Federer našao se na meti kritika sa svojim neodgovornim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.