POSLE ELIMINACIJE SANDGRENA: Federer IZNENADIO sve! Ovo retko priznaje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ELIMINACIJE SANDGRENA: Federer IZNENADIO sve! Ovo retko priznaje!

Rodžer Federer spasio sedam meč lopti.

Posle troipočasovnog meča Federer je džentlmenski priznao da je imao sreće i da nije zaslužio pobedu.

- Nekada morate da budete srećni, ovih 7 meč lopti nisam imao pod kontrolom, tako je izgledalo iz moje perspektive, nadao sam se da neće da pogodi viner u tim meč loptama, pokušavao sam da ostanem u poenu, nisam razmišljao o drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvarima i nekako sam dogurao do petog seta. Nisam zaslužio ovu pobedu, ali ovde sam i srećan sam - rekao je Federer.

Rodžer je morao da traži medicinski tajmaut, što on retko radi i zbog čega je svojevremeno kritikovao Novaka Đokovića.

.@rogerfederer doesn't remember all 7️ match points Sandgren had.

"I could have blinked at the wrong time and shanked and that would have been it. I was definitely incredibly lucky today." #AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/bvyDNSgAua

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2020

- Verovatno sa mnogo tenisa u mom životu, nekada je jako čudno, stegao sam se, imao sam problem u defanzivi, izbegavao sam da zovem medicinski tajmaut, ne volim to jer tako pokazujem slabost, ja to ne volim, zato sam otišao u svlačionicu da ne vide. Nije bilo toliko loše, na kraju srećan sam - konstatovao je Federer.

Na kraju je upitan koga priželjkuje iz duela Novaka i Raonića, a može se zaključiti po odgovoru da mu je draže da to bude Miloš.

- Sjajno je videti Miloša da igra opet tako dobro, sjajan posao je odradio do sada, mnogo me je bolelo kada me je dobio na Vimbldonu, a sada ja koji sam povređen želim da mu bude dobro. Dobro je što je pokazao da pripada samom vrhu, a ne da bude 50. ili ne znam koji teniser sveta sada. Novak je veliki šampion, naročito u Australiji, obožava ovde da igra, imao je ovde epske mečeve. Biće sjajan meč, ko god da pobedi, nadam se da ću se bolje osećati, jer onda ispadam - rekao je Federer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 11. Авг 2017. у 9:55 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 18. Авг 2017. у 5:22 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 23. Јун 2017. у 1:17 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 31. Авг 2017. у 11:26 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 22. Јул 2017. у 7:44 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 28. Апр 2017. у 2:09 PDT

Објава коју дели Morana Mamic (@morana_mamic) дана 17. Авг 2017. у 6:06 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.