NI RAFA, NI FEDERER Đoković otkrio ko bi mogao da bude favorit na US Openu

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI RAFA, NI FEDERER Đoković otkrio ko bi mogao da bude favorit na US Openu

Bliži se početak US Opena, a Novak Đoković je jedan od favorita za titulu. On će da brani pehar osvojen prošle godine, ali će mnogi želeti da ga spreče u tome. Jedan od njih je i Rus Danil Medvedev koji je u nedelju osvojio masters u Sinsinatiju.
U Kladionici MAxBet je kvota da će Đoković da osvoji US Open 2.
On svakako zaslužuje da bude u toj grupi, to je izborio svojim rezultatima u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vreme. Stigao je među pet najboljih. Definitivno je po tome kako trenutno igra jedan od najboljih u ovom trenutku. Svakako da ga morate smatrati jednim od favorita u Njujorku – rekao je Đoković i dodao:
Grend slem je nešto drugo, igra se u tri dobijena seta, dve nedelje. Drugačije su okolnosti, okruženje, samo iskustvo. Treba vam mnogo više u igri da ostvarite cilj. Potrebno vam je strpljenje i sposobnost da se nosite sa svim stvarima koje su van terena, samim značajem grend slem turnira.
Danil Medvedev (Foto: Beta/AP)

Upravo je Medvedev savladao Đokovića u Sinsinatiju.
Igrao je dobro, takav je na većini turnira. Ipak, još mora da se pokaže na grend slemu, da uđe među osam, četiri, recimo kao Zverev koji je odličan igrač, ali se još muči na grend slemovima. To su turniri koji imaju veći izazov, više zamki, a iskustvo koje stičete godinama vam mnogo pomaže – jasan je Đoković.

The post NI RAFA, NI FEDERER Đoković otkrio ko bi mogao da bude favorit na US Openu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.