Federer konačno o planovima pred kraj karijere

Izvor: B92, 22.Feb.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer konačno o planovima pred kraj karijere

Švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je o tome šta bi mogao da radi posle karijere.

Iako je rekorder po broju Grend slem trofeja (20) odbijao da priča kada će završiti karijeru, sada je bar istakao šta bi voleo da radi.

Federer je pre samo dva dana neočekivano operisao kolena i čeka ga pauza sve do Vimbldona, gde brani finale - izgubljeno u epskom prošlogodišnjem sudaru sa Novakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đokovićem.

"Postoji mnogo stvari koje ne mogu da radim tokom karijere, ali mogu posle. Imaću mnogo vremena da učim nove stvari, možda druge jezike ili da posetim mesta u kojima nisam bio", rekao je Federer.

Federer će u avgustu napuniti 39. godina.

"Ja sam dobar teniser, ali to ne znači da sam isto tako dobar u drugim stvarima. Takođe, mislim da je uzbudljivo početi od nule nove avanture. Daleko sam od dobrog kuvara, zato ću morati da učim. To bih mogao da radim zajedno sa mojom decom, ona vole svoje kuvanje".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.