Federer: Nemam šta da pričam sa Đokovićem

Izvor: B92, 06.Maj.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Nemam šta da pričam sa Đokovićem

Rodžer Federer prokomentarisao je neslaganje sa Novakom Đokovićem i ostavku Džastina Gimelstoba sa mesta predstavnika igrača u ATP.

Amerikanac se povukao zbog pritiska javnosti nakon što je u SAD proglašen krivim za "nasilan napad" na bivšeg prijatelja Renalda Keplana pred njegovom ženom i detetom.

Najuticajniji teniseri, poput Federera i Nadala, nisu hteli da u javnosti pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome da li podržavaju Amerikanca ili ne, izuzev Vavrinke i Marija, koji su glasno i jasno rekli da njemu nije mesto u tenisu.

"Mislim da je to bila ispravna odluka Džastina. Mora da reši svoje probleme", rekao je Federer, koji još uvek nije pričao sa predsednikom Saveta igrača Novakom Đokovićem o celoj situaciji.

Švajcarac je u martu zamerio Đokoviću što nije imao vremena da priča s njim u trenutku kada je Srbin inicirao ostavku Kermoda.

"Ne možemo o tome preko telefona, obojica imamo dosta obaveza. Nemamo ni mnogo o čemu da pričamo. Trenutno je sve u redu, odlučeno i ispravno. Osećam da nema potrebe da diskutujemo o tome. Možda samo o budućnosti tenisa. Mnogo je pitanja. Ali to nije hitno", rekao je Federer za švajcarske medije.

S obzirom da je Gimelstob bio jedan od ključnih faktora u povlačenju Krisa Kermoda sa mesta direktora ATP posle tekuće sezone, mnogi smatraju da bi on trebalo da ostane na toj funkciji.

"Ne znam kako teče proces sa glasanjem i odlukom o novom direktoru, ali možda bi Kermod trebalo da se vrati u priču. Opet, ne znam da li on to želi posle svega što se dogodilo", rekao je Federer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nemam šta da pričam sa Đokovićem"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019

Rodžer Federer prokomentarisao je neslaganje sa Novakom Đokovićem i ostavku Džastina Gimelstoba sa mesta predstavnika igrača u ATP...Amerikanac se povukao zbog pritiska javnosti nakon što je u SAD proglašen krivim za "nasilan napad" na bivšeg prijatelja Renalda Keplana pred njegovom ženom i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.