ZBOG NJEGA ĆE SVI POBEĆI PREKO OGRADE! Kralj svađa i pobednik Farme ulazi u Zadrugu, i već je spremio taktiku za pobedu (VIDEO)

Izvor: Press, 29.Avg.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NJEGA ĆE SVI POBEĆI PREKO OGRADE! Kralj svađa i pobednik "Farme" ulazi u "Zadrugu", i već je spremio taktiku za pobedu (VIDEO)

Iskusni rijaliti igrač je imao posebne uslove za ulazak, i produkcija mu je ispunila sve želje.
Foto: Promo
Kao i pred svaki rijaliti, među prvim imenima koje se pominju nalazi se Miloš Bojanić, pobednik "Farme" i prekaljeni igrač. Kako se priča, pevača ćemo najverovatnije gledati i u rijalitiju "Zadruga".
Iako mu nije odgovarala činjenica da će "Zadruga" trajati čak devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meseci, produkcija je uslišila sve Bojanićeve uslove, i on će se naći među 32 takmičara.
- Bojanić je nakon dužih pregovora pristao da uđe u "Zadrugu" i tako pokuša drugi put da izađe kao pobednik iz rijalitija.
Bojanić je tražio posebne uslove za ulazak, a produkcija mu je, znajući da je njegovo ime pravi pogodak za ovaj šou, sve ispunila. Miloš je negodovao najviše oko trajanja ovog rijalitija, ali očigledno da je honorar i taj problem rešio. Pošto Miloš zna da ga mnogi optužuju da je imao posebnu taktiku u "Farmi", gde je pobedio, te da mnogi misle da je od sebe namerno napravio žrtvu, rešio je da ovaj put igra posve drugačije - tvrdi izvor blizak Bojaniću..
Inače, Miloš se već poverio drugarima da će najveći problem imati sa Macom Diskrecijom i Saškom Karan, jer su mu one veoma iritantne i zna da će prve početi da ga provociraju. Ali, on i za njih ima način da ih razoruža.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.