ŽAO MI JE KADA PLAČE! Bivša rijaliti učesnica ZGROŽENA! Evo šta misli o RAZVODU Dejana i Dalile

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 22:36

"ŽAO MI JE KADA PLAČE!" Bivša rijaliti učesnica ZGROŽENA! Evo šta misli o RAZVODU Dejana i Dalile

"Ja sam na njegovoj strani!"

Gabrijela Pejčev, naša pevačica i bivša rijaliti učesnica "Farme" i sama je bila u ljubavnoj vezi sa Radetom Lazićem tokom učešća, a sada je za Srbija Danas.com otkrila da nikada više ne bi ušla u rijaliti, ali i prokomentarisala i temu Dalile i Dejana Dragojevića, koji su centar dešavanja pete sezone "Zadruge".

Podelila je sa nama i da ima partnera već godinu dana, ali da ne voli svoj privatan život da eksponira javnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Meni je to katastrofa Svi kao ne gledaju rijaliti, a u stvari svi gledaju. I zajedno se smejemo jer jedni druagima šaljemo smešne klipove - rekla nam je Gabrijela, pa dodala:

- Ja nikad više ne bih ušla u rijaliti. Ušla sam tada zbog promocije, ali sada, ne bih iskreno. Meni je ta situacija katastrofa, ako već sa nekim nije išlo, moglo je to i ranije da se reši, da se ne ulazi u rijaliti.

- Meni je baš žao kad ga vidim kako plače, ja sam na njegovoj strani - zaključila je pevačica za Srbija Danas.com.

Šta nam je još rekla za Srbija Danas.com o koronavirusu i kako je uticao na nju i njenu porodicu, otkrivši i da se nijednom nije zarazila, ali i o bivšem momku, u kakvom je odnosu sa Radetom Lazićem, pogledajte u intervjuu ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.