Tajson je bankrotirao, a onda počeo da uzgaja kanabis i opet je milioner

Izvor: Luftika.rs, 04.Apr.2020, 21:46

Tajson je bankrotirao, a onda počeo da uzgaja kanabis i opet je milioner

Bivši bokserski šampion Majk Tajson je uspeo da bankrotira i pored bogatstva od nekoliko stotina miliona, koliko je zaradio tokom sportske karijere.
Međutim, izgleda da se brzo snašao.
On se preusmerio na uzgajanje kanabisa u medicinske svrhe od čega mesečno zarađuje između 500.000 i milion dolara.
Tajson (54) u Kaliforniji ima farmu na kojoj uzgaja kanabis i distribuira razne proizvode od ove biljke, koja je inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << legalizovana u toj američkoj saveznoj državi.
Prema nekim procenama, Tajson na mesečnom nivou zarađuje između 500.000 i milion dolara, a on je uveren da kanabisovo ulje koje proizvodi obnavlja organizam, prenosi „Jutarnji list“.
– Borio sam se više od 20 godina i telo mi je uništeno. Imao sam dve operacije i nakon njih sam koristio marihuanu. Ona bi otklonila svu bol, na koju lekovi koje su mi lekari davali nisu delovali – rekao je Tajson.
Njegovo carstvo kanabisa prostire se na više od 1.600 kvadrata.
– Idemo dalje. Želim da udvostručim proizvodnju. Mislim da možžemo i bolje od ovog – izjavio je čuveni „Gvozdeni Majk“
Izvor: Kurir Sport 
Kada ovo prođe, ne tražite od sportista medalje jer niste sposobni da ostanete kod kuće

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.